Sector

Apparatenbouw

Sector

Petrochemie

Sector

Maritiem

Sector

Offshore

WELKOM BIJ HETRACO

We make special fasteners an experience

Hetraco produceert ‘special fasteners’ zoals bouten, moeren, tapeinden en artikelen volgens tekening. Deze producten worden in onze machinefabriek gemaakt waarbij ons specialisme ligt in het draadwalsen i.p.v. het snijden. De maatvoering is van M5 tot ~M200 en in diverse lengtes tot ~10 meter. Hetraco bedient wereldwijd verschillende marktsegmenten.

B

Visie

HETRACO

Visie

Met eigen productie van speciale hoogwaardige fasteners voor de doelmarkten* is Hetraco, wereldwijd, een zeer relevante partner voor haar afnemers. Werksfeer vinden wij belangrijk. Wij stimuleren en faciliteren de doorontwikkeling van onze medewerkers.
* Doelmarkten:

  • Offshore
  • Petrochemie
  • Maritiem
  • Apparatenbouw

We make special fasteners an experience!

Deze ambitie; ‘Hetraco is een betrouwbare, daadkrachtige, wendbare en groeiende onderneming met vooruitziende blik. Wij vormen speciale fasteners tot een belevenis!’ houdt in dat alle Hetraco medewerkers zich met ‘ownership’ en een vooruitziende blik inzetten voor het gerolde draadproduct. Alle medewerkers zijn trots op het eindproduct en genieten van iedereen die Hetraco’s Productie als een belevenis ervaren. Zo verzekeren wij ons van een gezonde toekomst en van continuïteit.

B

Kernwaarden

HETRACO

Kernwaarden

Om onze visie te kunnen realiseren, zijn onderstaande kernwaarden van belang. Zij vormen de grondbeginselen van ons handelen en zijn als zodanig ook herkenbaar bij de ontwikkeling, werving & selectie, alsook bij de vaststelling van onze medewerker- en klantentevredenheidsinitiatieven. Wij verwachten van alle medewerkers dat zij deze waarden onderschrijven en naleven. Het Management Team van Hetraco zal hierbij fungeren als rolmodel en kan verantwoordelijk worden gehouden voor elk van deze waarden.

Zelfverantwoordelijk zijn én verantwoordelijkheid nemen

We zijn zelfverantwoordelijk voor wat we doen en nemen onze eigen verantwoordelijkheid. We doen de goede dingen en doen die dingen goed en maken af waaraan we zijn begonnen. Wij zijn nooit ‘te druk’ om elkaar en onze klanten te helpen en kwaliteit te leveren. Wij scheiden hoofd- en bijzaken, overleggen effectief en richten ons op de belangrijke zaken. We tonen ownership, hebben een duidelijk plan en werken hiernaar.

Adaptieve mindset

We passen ons snel aan, zijn proactief en flexibel. We stimuleren innovatie en eigen initiatief. We denken groot, zijn kwaliteitsbewust en vinden de juiste balans tussen klant- en resultaatgerichtheid. Onze houding en ons gedrag is positief. Het onverwachte daagt ons uit en houdt ons flexibel. We zijn duidelijk. Wij zijn betrokken en optimistisch. We zien bedreigingen ook als een kans. We dragen bij aan elkaar en samen creëren we meerwaarde voor onze afnemers.

Respect

Iedereen is gelijk. Ieder kent ook z’n plek. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We zijn discreet, beleefd, ingetogen en fatsoenlijk. We vragen om feedback en geven feedback. We verplaatsen ons in anderen, tonen interesse in elkaar, oordelen niet en behandelen anderen, zoals we ook zelf behandeld willen worden. We waarderen elkaars werk en standpunten. We denken na, zijn kritisch en zien kritiek van anderen als opbouwend.

Verbindingen vormen is waar we goed in zijn

Wij zoeken in alles verbinding, steunen elkaar door dik en dun en zijn rolmodel. We zijn eerlijk en oprecht en praten met elkaar en niet over elkaar. Naast verbinden, kunnen we ook loslaten als de situatie hierom vraagt. We leren van onze fouten en durven anderen om hulp te vragen. We hebben onze zaken in de grip en hebben greep op onze zaken. We houden van een goede sfeer, delen plezier en zetten ons in, voor en met elkaar. We verspillen niet.

Neem contact met ons op