Sector

Apparatenbouw

Sector

Petrochemie

Sector

Maritiem

Sector

Offshore

WELKOM BIJ HETRACO

We make special fasteners an experience

Hetraco produceert ‘special fasteners’ zoals bouten, moeren, tapeinden en artikelen volgens tekening. Deze producten worden in onze machinefabriek gemaakt waarbij ons specialisme ligt in het draadwalsen i.p.v. het snijden. De maatvoering is van M5 tot ~M200 en in diverse lengtes tot ~10 meter. Hetraco bedient wereldwijd verschillende marktsegmenten.

B

Visie

HETRACO

Visie

Met eigen productie van speciale hoogwaardige fasteners voor de doelmarkten* is Hetraco, wereldwijd, een zeer relevante partner voor haar afnemers. Werksfeer vinden wij belangrijk. Wij stimuleren en faciliteren de doorontwikkeling van onze medewerkers.
* Doelmarkten:

  • Offshore
  • Petrochemie
  • Maritiem
  • Apparatenbouw

We make special fasteners an experience!

Deze ambitie; ‘Hetraco is een betrouwbare, daadkrachtige, wendbare en groeiende onderneming met vooruitziende blik. Wij vormen speciale fasteners tot een belevenis!’ houdt in dat alle Hetraco medewerkers zich met ‘ownership’ en een vooruitziende blik inzetten voor het gerolde draadproduct. Alle medewerkers zijn trots op het eindproduct en genieten van iedereen die Hetraco’s Productie als een belevenis ervaren. Zo verzekeren wij ons van een gezonde toekomst en van continuïteit.

B

Kernwaarden

HETRACO

Kernwaarden

Om onze visie te kunnen realiseren, zijn onderstaande kernwaarden van belang. Zij vormen de grondbeginselen van ons handelen en zijn als zodanig ook herkenbaar bij de ontwikkeling, werving & selectie, alsook bij de vaststelling van onze medewerker- en klantentevredenheidsinitiatieven. Wij verwachten van alle medewerkers dat zij deze waarden onderschrijven en naleven. Het Management Team van Hetraco zal hierbij fungeren als rolmodel en kan verantwoordelijk worden gehouden voor elk van deze waarden.

Neem contact met ons op