Sector

Apparatenbouw

Sector

Petrochemie

Sector

Maritiem

Sector

Offshore

Hetraco

Tijdlijn

WELKOM BIJ HETRACO

We make special fasteners an experience

Hetraco produceert ‘special fasteners’ zoals bouten, moeren, tapeinden en artikelen volgens tekening. Deze producten worden in onze machinefabriek gemaakt waarbij ons specialisme ligt in het draadwalsen i.p.v. het snijden. De maatvoering is van M5 tot ~M200 en in diverse lengtes tot ~10 meter. Hetraco bedient wereldwijd verschillende marktsegmenten.

1972

Oprichting

Hetraco B.V. is in 1972 opgericht door Herman Hendriksen. Vanuit kantoor aan huis begon hij met de verkoop van draai-, giet- en buigwerk ten behoeve van de industrie & apparatenbouw. De naam Hetraco B.V. is een samenvoeging van Hendriksen Trading Company.

 

Foto van links naar rechts: Dhr. K. Eindhoven / Dhr. M. Eindhoven / Dhr. H. Hendriksen

1982

Overname

Hetraco B.V. is in 1982 overgenomen door Dhr. K. Eindhoven die de handelsactiviteiten middels agentschappen verder heeft uitgebreid in de Nederlandse markt.

1996

Oprichting DBC

Oprichting van de machinefabriek Dutch Bolting Company B.V. door Mark Eindhoven voor de productie van speciale bouten, moeren, tapeinden en aanverwante schroefdraad artikelen.

1996

Overname

Overname van Hetraco B.V. door Mark Eindhoven waardoor de ideale combinatie ontstond van in- en verkoop van in de markt verkrijgbare bevestigingsmaterialen met als aanvulling een eigen productie van “specials”.

2004

Verhuizing

Verhuisd naar Runnenbergweg in Vaassen met een productiecapaciteit van 550m2

2007

Uitbreiding

Uitbreiding met een nieuwe productiehal van 350m2 naar een totaal van 900m2.

2015

Verhuizing

Verhuisd naar Apeldoorn met een productiecapaciteit van 2000m2

2020

Uitbreiding

Uitbreiding nieuwe productiehal van 1000m2 naar een totaal van 3000m2.

2020

Organisatiewijziging

Presentatie strategisch plan 2021 – 2025 met organisatiewijziging. Boris Te Winkel wordt Algemeen Directeur en Mark Eindhoven treedt terug als DGA vanuit de holding.

Foto van links naar rechts: Boris Te Winkel / Rob van den Brink / Marco van Schoonhoven / Rob Meiling

Neem contact met ons op