Vol trots kunnen we melden dat we vanaf heden voldoen aan de nieuwe ISO normering 9001:2015. De audit die uitgevoerd is door TuV Rheinland verliep vlekkeloos en hiermee maken we de volgende stap in ons kwaliteitsproces.

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Aan de hand van deze norm worden de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd. Er wordt gekeken of deze processen juist zijn ingericht en goed worden uitgevoerd, of dat er verbetering nodig is.

Continu de kwaliteit verbeteren staat centraal in het toepassen van ISO 9001, dit gebeurt met behulp van het ‘plan-do-check-act’ cyclus. Doordat medewerkers de processen goed leren kennen, raken zij steeds meer bewust van het gevolg van hun handelingen. Dit verhoogt de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de organisatie en de producten.

Het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat is een belangrijke stap, maar het betekent zeker niet het einde van het traject. Alle processen zullen voortdurend middels interne en externe audits gecontroleerd worden. Zo blijft Hetraco B.V. zichzelf constant verbeteren om de kwaliteit van de producten en dienstverlening evenals de klanttevredenheid verder te verhogen.

Voor het certificaat klikt u op onderstaande link:

ISO 9001:2015