Als bedrijf wil Hetraco B.V. haar bijdrage leveren aan de ontwikkelingen in de samenleving d.m.v. ondersteuning in bepaalde projecten. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om het Auni-zaalvoetbaltoernooi te ondersteunen.

Onderstaand vindt u meer info:

Door ons wordt zondag 27 december 2015 voor de 31e maal achtereenvolgens het groot multicultureel Auni-zaalvoetbaltoernooi gehouden in Hengelo. Een jaarlijks terugkerend evenement met als bijzonderheid het feit dat er jongeren aan deelnemen van veel verschillende nationaliteiten. Het toernooi is met zijn multiculturele opzet uniek in zijn soort. We laten zien dat mensen van allerlei herkomst heel veel gemeenschappelijk hebben; dat ze samen met elkaar kunnen sporten, ernaar kijken en ervan genieten. Sport verbroedert!

Het Auni-Toernooi brengt mensen uit verschillende culturen samen uit hun liefde voor sport. Het toernooi laat dan ook heel mooi zien hoe deze vele verschillende culturen samensmelten tot één geheel. Niet alleen de deelnemers maar ook het publiek kan genieten van de diversiteit onder de mensen en de gezelligheid dat dit met zich meebrengt. Wij geven middels het Auni-Toernooi een voortreffelijk voorbeeld van integratie tussen verschillende doel- en bevolkingsgroepen en stimuleren veel jongeren om aan sport te doen. Het is een sociaal en cultureel gebeuren dat niet meer is weg te denken. Het is uitgegroeid tot een zeer belangrijk evenement binnen onze gemeenschap, dat landelijke bekendheid geniet. Het heeft inmiddels een groot maatschappelijk waarde opgebouwd. Wij zetten sport als middel in tot bevordering van sociale integratie. We brengen door middel van sport mensen uit diverse bevolkingsgroepen bij elkaar en we verbinden deze mensen met elkaar.

Het evenement staat bekend om de resultaten die er elk jaar weer behaald worden; sportiviteit, sterk deelnemersveld, volle tribunes, goede organisatie, verschillende nationaliteiten enz. Wij streven er naar om elk jaar het beste te bereiken, hetgeen wij ook dankzij iedereen kunnen verwezenlijken. Ons doel is iedereen te laten genieten van een professioneel opgezet toernooi van kwalitatief hoog niveau. En dat het toernooi op een uitzonderlijk niveau staat, laat de grote publieke belangstelling en de geweldige sfeer telkens weer zien. Vorig jaar kwamen er maar liefst meer dan 3500 toeschouwers kijken naar dit sportspektakel.Het is een evenement waar velen naar uitkijken. Dankzij de deelnemers, sponsoren, organisatie en toeschouwers is het toernooi jaar op jaar tot een succes gebleken.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.aunitoernooi.nl

logo-auni-toernooi