EUROPORT 2017

De 38e editie van Europort vindt plaats van 7 t/m 10 november 2017 in Rotterdam Ahoy. Met bijna 30.000 bezoekers uit 84 landen, ruim 1000 exposanten uit ruim 40 landen en een recordaantal van 16 landenpaviljoens behoort Europort inmiddels tot de top van toonaangevende maritieme beurzen in de wereld en is een ‘must’ voor iedereen die voorop wil blijven lopen in de internationale maritieme industrie.

Focus op innovatie en specialisatie

Europort ziet technologische innovatie als het belangrijkste instrument om te kunnen concurreren in de internationale maritieme markt. Onderscheidend vermogen is cruciaal om de uitdagingen van vandaag en morgen de hand te bieden. Europort richt de focus op kansen binnen gespecialiseerde niche sectoren, vooral waar het gaat om complexe ‘special purpose’ schepen. Het beursprogramma omvat de sectoren marine, zeevaart, offshore, binnenvaart, baggerij, visserij en de mega jachtbouw.

Exposantenprofiel 

Op Europort vindt u fabrikanten en leveranciers van: Scheepsbouw, -reparatie en -ombouw, Voortstuwing en manoeuvreren, Elektronica, communicatie en navigatie, Mechanische en hulpsystemen, Dek-, veiligheids- en speciale apparatuur en Maritieme diensten (bijv. classificatie, financiële en nautische diensten, media, overheid en brancheverenigingen).

Bezoekersprofiel
Belangrijke bezoekersdoelgroepen van Europort zijn scheepseigenaren, reders,  werven,  ontwerpbureaus en andere bedrijven die betrokken zijn bij scheepsbouwinvesteringen voor  zowel nieuwbouw, reparatie als conversie. Bijvoorbeeld super intendents, fleet managers, purchase managers, ship brokers, technical engineers, project managers en naval architects.

Thema’s Europort 2017

  • Big Data –  taking the digital revolution forward
  • The new environmental age
  • The human factor

Opening hours: 

Tuesday, November 7 10:00 – 18:00 hours
Wednesday, November 8 10:00 – 18:00 hours
Thursday, November 9 10:00 – 22:00 hours
Friday, November 10 10:00 – 17:00 hours

Bezoek ons op stand 5.005