Hetraco B.V. is actief in meerdere segmenten zoals apparatenbouw, machinebouw, scheepvaart industrie, petrochemische industrie maar zeker ook de onderhouds(maintenance) sector.

Voor ons is het zeer belangrijk geworden om ons gezicht te laten zien, nieuwe relaties op te bouwen maar ook de nieuwe ontwikkelingen in de diverse branches op de voet te kunnen volgen. Het bezoeken en deelnemen aan diverse nationale en internationale beurzen is daarom ook een belangrijke pijler geworden.

Gezien onze goeie ervaringen op de vorige editie en de huidige professionele vernieuwende aanpak van de Maintenance Next hebben wij ook besloten om weer deel te nemen.

Wij kijken uit naar een interessante en succesvolle editie 2019!

 

Over Maintenance Next: 

Industrie is de motor van de Nederlandse economie. Maintenance NEXT, georganiseerd door Rotterdam Ahoy,  vervult een spilfunctie binnen de branche van industrieel onderhoud. Op 9, 10 en 11 april 2019 is het dé ontmoetingsplaats voor asset owners, service providers, OEM-ers, contractors en leveranciers.

Naast een tweejaarlijkse vakbeurs is Maintenance NEXT ook een netwerkplatform waarbinnen kennis en innovaties binnen de onderhoudsbranche gedeeld worden. Industrieel onderhoud staat voor een aantal forse uitdagingen. Zowel op het gebied van Ageing Assets, People en Smart Industry. Niet voor niets vormen deze drie hoofdthema’s tezamen The Maintenance Challenge.