Hetraco heeft zich per 15 januari ingeschreven als lid van de branchevereniging IRO. Hiermee hopen we ons netwerk te kunnen uitbreiden en tevens onze kennis binnen de olie & gas industrie op peil te houden. IRO is een onafhankelijke non-profit organisatie.

De Nederlandse Offshore Energie toeleveringsindustrie behoort tot de top 5 van de wereld. Branchevereniging IRO is een onafhankelijke non-profit organisatie die de belangen van haar 400 aangesloten bedrijven ondersteunt en behartigt.Haar inzet is gericht op het verder verbeteren van de internationaal toonaangevende positie die de leden innemen als toeleveranciers in de upstream olie-, gas, offshore renewable en marine energie industrie.De IRO leden bestaan ​​uit een breed scala van zowel multinationals als MKB bedrijven. Ze vertegenwoordigen de gehele supply chain binnen de olie-, gas-, offshore renewable en marine energie industrie, met activiteiten op het gebied van: Engineering & Consultancy, Constructie & Fabricage, Plant & Equipment, Contracting & Installatie, Exploratie & Productie en Personeel & HSE, voor zowel offshore upstream olie- en gas als offshore renewables (wind-, mariene- en drijvende zonne-energie).

Het dienstenaanbod dat IRO haar leden biedt, varieert van het onderhouden van de relaties tussen overheid en NGO’s en het faciliteren van netwerkmogelijkheden binnen de IRO community tot deelname aan internationale handelsmissies en beurzen, evenals het delen van Business Intelligence en nieuwe technologieën.

https://iro.nl/nl