Vol trots kunnen wij u meedelen dat Hetraco een meerjarig contract heeft getekend met Burckhardt Compression AG.

De intentie van deze samenwerking is een partnership voor de lange termijn middels open communicatie en kijkend naar de mogelijkheden voor beide partijen in de toekomst.

Hetraco komt in aanmerking voor de levering van Fasteners according specification by Burckhard Compression AG for reciprocating compressors.

Over Burckhardt Compression AG:

Burckhardt Compression is de wereldwijde marktleider voor zuigercompressorsystemen en de enige fabrikant en serviceprovider die een volledige reeks zuigercompressor technologieƫn en -diensten kan bieden. De op maat gemaakte compressorsystemen worden gebruikt in de upstream olie- en gas-, gastransport- en opslag-, raffinaderij-, chemische, petrochemische en industriƫle gassectoren. De toonaangevende technologie van Burckhardt Compression, hoogwaardige compressorcomponenten en het volledige dienstenaanbod helpen klanten over de hele wereld om de geoptimaliseerde oplossing te vinden voor hun heen en weer bewegende compressorsystemen. Sinds 1844 heeft het hoogopgeleide personeel superieure oplossingen gemaakt en de maatstaf gezet in de gascompressie-industrie.

 

Wij kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking!