Na een zeer succesvolle 1e deelname in 2016 hebben wij besloten om in 2018 wederom aanwezig te zijn op dit prachtige event!

Offshore Energy richt zich op de technische, operationele en commerciële uitdagingen in verband met toekomstige groei-sector. Het tweedaagse evenement omvat een tentoonstelling, waar naar verwachting meer dan 650 supply chain bedrijven hun producten en diensten presenteren. Daarnaast is er een begeleidende conferentie die belangrijke onderwerpen en oplossingen voor de offshore gemeenschap dekt.

Offshore Energy is de snelst groeiende bijeenkomst van de offshore-industrie professionals. Opgericht in 2008, breekt de Offshore Energy records jaar na jaar. De 2017 editie trok meer dan 12.000 unieke bezoekers vertegenwoordigen 90 nationaliteiten.

Verwachtingen 2018:

  • Verwacht aantal exposanten > 600+
  • Verwacht aantal bezoekers > 12,000
  • 26,000 vierkante meter beursvloer.
  • Verwacht aantal deelnemers > 1000+
  • Exposanten, bezoekers en congresgangers uit meer dan 90+ nationaliteiten.

Kom profiteren van de uitbreiding van de Offshore Energy. Maak kennis met nieuwe klanten en partners, evenals uw relaties met bestaande klanten te versterken. Ontdek best practices en nieuwe ontwikkelingen. Of u geïnteresseerd bent in het zaken doen in Europa, op zoek naar Europese partners of het promoten van uw wereldwijde aanwezigheid. Laat Offshore Energy uw platform zijn voor de toekomst!

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Offshore Energy 2018!