De vakbeurs

Iedereen die er toe doet in de wereld van industrieel onderhoud is tijdens Maintenance NEXT te vinden in Rotterdam Ahoy. Circa 11.000 onderhoudsprofessionals en technisch dienstverleners vinden dan de weg naar de de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux: Maintenance NEXT.

Op de beursvloer kunnen professionals nieuwe kennis en expertise opdoen en laten onderdompelen in de nieuwste technieken, innovaties, technische oplossingen en hightech producten die de ruim 250 exposanten op de beurs laten zien. Maintenance NEXT toont drie dagen lang het beste wat de onderhoudssector in de industrie te bieden heeft.

Netwerkplatform

De toonaangevende Rotterdamse vakbeurs op het gebied van industrieel onderhoud, Maintenance NEXT, is meer dan alleen een vakbeurs. Het wil uitdrukkelijk ook fungeren als een netwerkplatform om kennis en innovaties binnen de sector te delen. Zodat opdrachtgevers, contractors en toeleveranciers van elkaar kunnen leren.

Maintenance NEXT organiseert daarom verschillende netwerkbijeenkomsten waarin professionals werkzaam in het industrieel onderhoud elkaar ontmoeten. De bijeenkomsten staan in het teken van kennis delen en netwerken. Op verschillende locaties komen we bijeen.

Voor GRATIS tickets klik hier

Komt u ons bezoeken op stand 2.301?

Openingstijden Maintenance NEXT

Dinsdag 18 april 2023: 10.00 -17.00 uur
Woensdag 19 april 2023: 10.00 – 21.00 uur (gewijzigde avondopenstelling)
Donderdag 20 april 2023: 10.00 – 17.00 uur