NOR-shipping

Uw arena voor oceaanoplossingen Nor-Shipping is de ontmoetingsplaats voor wereldwijd toonaangevende maritieme spelers, technologische vernieuwers, investeerders en alle belanghebbenden die geïnteresseerd zijn in het realiseren van oceaankansen. Een internationale arena voor het opbouwen van cross-industriële partnerschappen, business en duurzame oceaanontwikkeling.

De geschiedenis van Nor-Shipping
Nor-Shipping is al bijna 58 jaar een arena vol activiteiten waar belangrijke spelers uit de maritieme industrie van over de hele wereld op afkomen. De aanwezigheid van vooraanstaande personen uit de hele maritieme waardeketen en de pers maakt Nor-Shipping tot een van ’s werelds meest erkende ontmoetingsplaatsen voor strategische deals en netwerken.

Veel van de beste zakenrelaties beginnen buiten de traditionele vergaderzalen. Nor-Shipping biedt een onovertroffen arena voor professioneel netwerken en sociale contacten.

20.000m2
Nor-Shipping biedt exposanten uit de hele wereld kwaliteitsproducten uit de hele keten van de maritieme industrie. Er worden partnerschappen aangegaan, zakelijke overeenkomsten gesloten en nieuwe contactnetwerken gecreëerd. Nationale paviljoens bieden boeiende leveranciers en grote internationale bedrijven lanceren producten op locatie.

Openingstijden beurs:

Dinsdag – Donderdag 10.00 – 17.00

Vrijdag 10.00 – 15.00

We zijn te vinden op het Holland paviljoen van Netherlands Maritime Technology in Hal C.